O nama

                                                  Dobro došli, mi smo  “Menuet Apartmani” i poslujemo  u  okviru stambeno-turističkog kompleks “Tre Canne” u Budvi. U našoj ponudi imamo  dvadeset luksuznih apartmana koji se nalaze u kompleksu “Tre Canne” Od tog broja, devetnaest apartamna su jednosobni u kojima se komforno mogu smestiti po četiri osobe a jedan je dvosoban,ugodan za  boravak šest osobe.

                                                    Poslujemo  na bazi (bed and braekast),noćenje sa doručkom (doručak uz doplatu). Sam kompleks u kome se nalaze naši apartmani je jako moderan sa dosta sadržaja koji mogu upotpuniti Vaš odmor. Tako da se uz dodatnu naknadu na petnaestom spratu kompleksa Tre Canne možete prepustiti uživanju u SPA & Wellness centru, bilo u  zatvorenom  bazenu sa hidromasažnom kadom ili u  sauni. Takodje na tom spratu se nalazi i vrhunski a la carte restoran "Hedone" sa čije terase se pruža panoramskim pogledom na Budvu i more. U neposrednom okruženju, kao i u krugu samog kompleksa, nalazi se mnoštvo kafea,restorana, prodavnica zdrave hrane, banka, apoteka, butici, kozmetički salon, teretana kao i stomatološka ordinacija. Pet minuta hoda od kompleksa, nalaze se zidine Starog Grada, marina, šetalište uz obalni pojas, park, Slovenska plaža, igrališta, noćni klubovi i ostali sadržaji. Sve to čine naše apartmane  pravim izborom za Vaš odmor.

                                                    Ukoliko ste sa druge strane raspoloženi za aktivan odmor, pozicija objekta  Tre Canne  omogućiće Vam da svoj dan organizujete lako i brzo. Bilo da želite poći u panoramski obilazak brodićem, ili da boravite na ostrvu Sv. Nikola ili da posjetite brojne pješčane plaže u okolini Budve, od Jaza do Buljarice, mogu se organizovati  izleti, uživanje u gastronomskim čarolijama Mediterana, opustanje uz koncert, predstavu, gradske svečanost, kao i nezaboravan noćni provod u Budvi, sve je na dohvat ruke zahvaljujući odličnoj lokaciji apartmana i dobroj povezanosti sa svim dijelovima grada.

Apartmani posjeduje četiri zvjezdice, što je garancija komfornog i udobnog smještaja, kvalitetne usluge i raznolike ponude.

                                  Dobro došli u Crnu Goru ,dobro došli u "Menuet Apartmane"

Kontakt podaci
Menuet d.o.o.
Budva, Crna Gora

+382 67 021 000
menuetd.o.o@gmail.com
Podijelite našu stranicu