Budva, Crna Gora

Budva je opština i grad na Crnogorskom primorju. Ova turistička metropola Crne Gore stara je oko 2500 godina i jedan je od najstarijih gradova na Jadranskom moru. Priobalno područje, nazvano budvanska rivijera, centar je crnogorskog turizma i poznato je po dobro očuvanom srednjevjekovnom gradu, pješčanim plažama i raznolikom noćnom životu. Rivijera površine 122 km2, na dužini od 27 km, ima oko 40 naselja i sela, među kojima se, svojom ljepotom, izdvajaju Bečići (3 km od Budve), Sveti Stefan (10 km od Budve), Petrovac (18 km od Budve),Plaža Jaz udaljena 4km.

Može se reći da je Budva pravo ljetovalište za mlade, jer se pored noćnih žurki organizuju i dnevne žurke na plažama, tako da je Budva savršeno mjesto za lude ljetnje provode. Međutim, grad Budva i cjelokupna budvanska rivijera nije stjecište samo za one željne noćnog provoda, već i za one koji svoj boravak žele upotpuniti razgledanjem i posjetom brojnim srednjevjekovnim građevinama i kulturno – istorijskim spomenicima.U novijoj istoriji Budve izgrađeno je dosta novih objekata koji su spojili duh stare Budve i moderne arhitekture.Jedan od prestižnih objekata koji se nalaze blizu plaže je svakao kompleks Tre Canne.U kom imate jedan od ljepših restostorana u Budvi, sa panoramskim pogledom na more i Budvu je svakao i Restaurant "Hedone", banke,butici,otvoreni i zatvoreni bazeni,Spa centar i dr.Tu se  nalaze Apartmani "Menuet" da vam VAŠ odmor učine što prijatnijim i naravno naša satisfakcija je da se većina gostiju vraćaju ponovo.

Stoga, sem što možete izabrati smještaj u Budvi, a pravi izbor su "Apartmani Menuet" koji se nalaze na 100m od Slovenske plaže ,a i druge gradske plaže kao što su popularne Ričardova Glava uz zidine starog grada,Plaža Mogren I ,Mogren II , kao i organanizovana vožnja malim barkama do ostrva SV.Nikola.

Kontakt podaci
Menuet d.o.o.
Budva, Crna Gora

+382 67 021 000
menuetd.o.o@gmail.com
Podijelite našu stranicu